Yüzme Kursu - Ataşehir Yüzme Kursu

 Ataşehir’de yüzme kursu hizmetleri veren firmamız, yüzme bilmeyen ve yüzme ile ilgilene herkesi özel yüzme eğitimlerine bekliyor. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı yüzme dersleri veren eğitim kurumumuz, farklı yaş gruplarından insanları ağırlayarak geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Ataşehir yüzme kursu etkinliklerine katılmak için yapmanız gereken bize başvurmak ve kayıt yaptırarak eğitim günleri hazır olmaktır. Belirlenen gün ve saatlerde verilen yüzme kursu eğitimleri, yetişkin grubu ve çocuk grubu için ayrı ayrıdır. Bu yüzden hem siz hem de çocuklarınız eğitimlerimizden faydalanabilir ve aynı anda yüzme eğitimleri almaya başlayabilirsiniz.

ataşehir yüzme kursu, ataşehir yüzme, ataşehir yüzme kursu fiyatları, ataşehir yüzme dersi, ataşehir yüzme okulu

Yüzme Kursu Eğitimleri Nasıl Veriliyor?

Öncelikle yüzme kursu içerisinde yetişkinler ve çocuklar ayrı bir şekilde değerlendiriliyor ve kurs programı buna göre oluşturuluyor. Bu nedenle çocuklarınız ile hayıt yaptırmış olsanız dahi aynı kursa katılmanız mümkün olmuyor. Bunun nedeni ise çocuklara ve yetişkinlere uygulanan programların içeriklerinin farklı olmasından kaynaklanıyor.

Diğer yandan isteğe bağlı olarak grup halinde eğitim almak mümkün olduğu gibi birebir yani özel dersler de almak mümkün. Bu durum tamamen kişinin isteğine bağlı olarak değişiyor. Yetişkin gruplarında ortalama 5 ya da 6 kişi bulunuyor. Ayrıca her eğitim kendi içerisinde belirli basamaklardan oluşuyor. Çünkü yeni başlayanlardan belirli oranda yüzme bilenlere kadar birçok kişinin başvurduğu durumlarda basamakların olması zorunluluğu doğuyor. Ayrıca yetişkinlerde yüzme kursları haftanın belirli günlerinde gerçekleşiyor.

Genel olarak yüzme eğitimleri ise üç farklı istasyon şeklinde yapılıyor. Her istasyon kendi içerisinde belirli tekniklerin ve hareketlerin öğrenilmesine olanak sağlıyor. Şimdi yüzme kursu istasyonlarını daha yakından inceleyelim.

Yüzme Eğitimi Başlangıç Seviyesi 1. İstasyon

  • Yeni başlayan yetişkinlerden oluşur.
  • Yüzme için nefes egzersizleri yapılır.
  • Havuzun hemen kenarında yüzme sırasında ayak nasıl çırpılır?
  • Yüzme tahtaları kullanılarak havuz içinde ayak çırpma hareketleri yapılır.

Yüzme Eğitimi Başlangıç Seviyesi 2. İstasyon

  • Genel olarak önceki istasyonunda öğrenilenler tekrarlanır.
  • Yüzme tahtaları ile beraber uzun mesafeler çıkma teknikleri geliştirilir.
  • Yüzme tahtaları kullanılarak sağ kol ve sol kol ile çalışmalar gerçekleştirilir.
  • Serbest yüzme için rotasyon çalışmaları yapılır.
  • Sırt üstü yüzme tekniği öğretileri ayak vuruşunun nasıl yapıldığı gösterilir.
  • Suya atlama çalışmaları yapılır.

Yüzme Eğitimi Başlangıç Seviyesi 3. İstasyon

  • Genel olarak serbest yüzme ya da sırt üstü yüzme tekniği geliştirilmeye çalışılır
  • Suya atlama tekniği bir seviye çıkarılarak daha fazla geliştirilir.

Yüzme kursu eğitimleri içerisinde yer alan istasyonlarda genelde bu şekilde çalışmalar yapılır. Eğitim kurumumuz, tamamen profesyonel hocalardan oluşan ekibi ile kısa sürede yüzme öğrenmenize yardımcı olur. Bunun yanında yüzmeyle ilgili tüm her şey detaylarına kadar sizlere aktarılır ve iyi bir yüzücü olmanız adına eğitim hocalarımız elinden geleni yapar. Siz de azim  ve çaba göstererek kısa zaman içerisinde bizimle yüzme öğrenebilir ve isterseniz kendinizi daha da geliştirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarda Yüzme Kursu Eğitimleri

Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı yüzme kursu eğitimi vermemizin yanında oldukça uygun fiyatlar ile sizlere yardımcı olduğumuzu belirtmek isteriz. Bizimle alacağınız yüzme kursu eğitimleri için makul fiyatlarda hizmet alır ve ödeme konusunda hiçbir zaman zorluk çekmezsiniz. Bu nedenle dilediğiniz her an bizimle iletişime geçebilir ve kurs içeriğinin yanı sıra fiyatlar konusunda da bilgi alabilirsiniz.

Siz de yüzme kursu eğitimlerimiz ile tam anlamıyla yüzme öğrenmek ve özgüveniniz yerinde bir şekilde başarılı bir yüzücü olmak için hemen bizimle iletişime geçin, sizlere uzman eğitim kadromuz ile en profesyonel çözümleri sunalım.

Ataşehir Yüzme Kursu – Ataşehir Yüzme Kursu (yuzmekursuatasehir.com)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yüzücü Velisi Olmak

Ataşehir Yüzme Kursu - Yetişkinler için Yüzme Öğrenme

Yuzme Kursu - Yeni Sahra Mahallesi Yüzme Kursu